• sP4NQ69CIa1659013874414-mobile3X
  • 2050-slika

1 / 3

Zoom In

  • sP4NQ69CIa1659013874414-mobile3X
  • 2050-slika

Ѕидни профилиМедијапан

Ѕиден профил 2050

1.250,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
AGT
Дебелина

18mm

Димензија

2800/140 mm

view all details

НОВО

Additional information

Дебелина

Димензија