• OF-kaindll

1 / 2

Zoom In

  • OF-kaindll

OPTIMATT / OPTI FACEDМедијапан

Темно сива 2171 OF/MN Оптифејс (Optifaced)

15.650,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

19mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/1

НОВО

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака