• picto_SO_einl
  • 6112b0mLIXL._SX425_

1 / 3

Zoom In

  • picto_SO_einl
  • 6112b0mLIXL._SX425_

Шарки и додатоци

SlideOn колено шарка

38,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Шифра

1531103

Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

11.2mm

Агол на отварање

95°

Дебелина на вратата

14 – 24mm

Материјал

челик

view all details

Additional information

Шифра

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Дебелина на вратата

Материјал

Функција на меко затворање

Инсталација