• 251-cesto-sige-green-line

1 / 2

Zoom In

  • 251-cesto-sige-green-line

ВагонеткиКујнски додатоци

Сет Висока Вагонетка со пет корпи Green Line K30/K40 хром

23.600,0 ден24.830,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
SIGE
Материјал

метал

Боја

Сива, Хром

Ширина

300 mm, 400 mm

Длабочина

500 mm

Димензија

1880/2180 mm

Капацитет на складирање

120 kg

Additional information

Материјал

Боја

,

Ширина

,

Длабочина

Димензија

Капацитет на складирање