• SET SISO2
  • 22.23

1 / 3

Zoom In

  • SET SISO2
  • 22.23

ГалантеријаФункционален Оков

СЕТ ОКОВ ЗА ТОАЛЕТ

1.250,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  ЛЕВ / ДЕСЕН read more

Brand:
Siso
Боја

Црна

Состав

Пластика

Additional information

Боја

Состав