Шарки и додатоци

Sensys подлошка за шарка со типла D-3

30.00 ден

Brand:
Hettich
Растојание на дупки

32mm

Материјал

челик

Монтажа

со дупчење, шрафење за дупки Ø5 х 12mm

Additional information

Растојание на дупки

32mm

Материјал

Монтажа

со дупчење, шрафење за дупки Ø5 х 12mm