• native-sand-2

1 / 2

Zoom In

  • native-sand-2

Ламинатен Под

Песочен Даб K4429

748,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
-

цената е за 1м2

Димензии

1383 x 159 mm

Дебелина

8mm

Класа

32/AC4 – AQUAPRO

Пакување

2,2 м2

АКЦИЈА

Additional information

-

цената е за 1м2

Димензии

Дебелина

Класа

32/AC4 – AQUAPRO

Пакување

2,2 м2