• evoke-classic-2

1 / 2

Zoom In

  • evoke-classic-2

Ламинатен Под

Даб евоук класик К4420 AQUApro

910,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
-

цената е за 1м2

Димензии

1383 x 193 mm

Дебелина

8mm

Класа

32/AC4 – AQUAPRO

Пакување

2,4 м2

АКЦИЈА

Additional information

-

цената е за 1м2

Димензии

Дебелина

Класа

32/AC4 – AQUAPRO

Пакување

2,4 м2