Шарки и додатоциФункционален Оков

Механизам за врата за вграден фрижидер

1.518,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Материјал

пластика

Боја

Бела

Additional information

Материјал

Боја