• 65475425_351459005536695_8693544731471920957_n

1 / 2

Zoom In

  • 65475425_351459005536695_8693544731471920957_n

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Лизгачи со тркалца

166,0 ден270,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Сет лизгачи за фиоки со дрвен корпус со функција на самостојно затварање со делумно извлекување Карактеристики:
  • Двојно запирање
  • Превенција од целосно извлекување на фиоката
read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

прашкасто фарбан челик

Капацитет на складирање

25 kg

view all details

Additional information

Материјал

Капацитет на складирање