Шарки и додатоци

Intermat шарка за агол 45°

269,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

10.6mm

Агол на отварање

95°

Дебелина на вратата

14-32mm

Материјал

никел, челик

Функција на меко затворање

нема

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Дебелина на вратата

Материјал

,

Функција на меко затворање

Инсталација