Шарки и додатоци

Intermat Push to Open коленo шарка

120.00 ден

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

11.7mm

Агол на отварање

110°

Дебелина на вратата

15 – 24mm

Материјал

челик

Функција на меко затворање

нема

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Дебелина на вратата

Материјал

Функција на меко затворање

Инсталација

Карактеристики

,