• picto_IM_95_40_mittel

1 / 2

Zoom In

  • picto_IM_95_40_mittel

Шарки и додатоци

Intermat полуколенo шарка за страница до 43mm

382,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø40

Длабочина на чашка

13.8mm

Агол на отварање

110°

Дебелина на вратата

16-43mm

Материјал

челик

Функција на меко затворање

дополнителна

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Дебелина на вратата

Материјал

Функција на меко затворање

Инсталација