Шарки и додатоци

Intermat подлошка за шарка со шрафење D-5

17.50 ден

Brand:
Hettich
Растојание на дупки

32mm

Материјал

челик

Монтажа

со шрафење

Additional information

Растојание на дупки

Материјал

Монтажа