Шарки и додатоци

Intermat подлошка inline за шарка D-1,5

42,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Материјал

челик

Монтажа

со шрафење

Additional information

Материјал

Монтажа