Оков за поврзување

Ексцентар без раб 15/18

3,5 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Материјал

челик

Длабочина

18mm

Additional information

Материјал

Длабочина