• classic

1 / 2

Zoom In

  • classic

Мелници

CLASSIC

14.700,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Мелница за органски отпадоци од храна read more

Brand:
Pyramis
Ниво на бучава

< 70 dB

Моќност

375W

Тежина

3.8 KG

Брзина

2600 r/min

Гаранција

2 години

Additional information

Ниво на бучава

Моќност

375W

Тежина

3.8 KG

Брзина

2600 r/min

Гаранција