• super

1 / 2

Zoom In

  • super

Мелници

SUPER

15.900,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Мелница за органски отпадоци од храна read more

Brand:
Pyramis
Ниво на бучава

<70 dB

Моќност

550W

Тежина

4.8 KG

Брзина

2600 r/min

Гаранција

2 години

Additional information

Ниво на бучава

Моќност

550W

Тежина

4.8 KG

Брзина

2600 r/min

Гаранција