• noce-sizilia-2

1 / 2

Zoom In

  • noce-sizilia-2

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Ноче Сицилија 37755

4,700.00 ден 3,750.00 ден

Brand:
Kaindl
Дебелина

25mm

Димензии

2800 x 2070 mm

Кант Трака

29/0.5, 29/2

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензии

Кант Трака

,