HDF плочи

Златен Даб К003 HDF

1.400,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

3mm

Additional information

Димензија

Дебелина