Шарки и додатоци

Sensys права шарка

164.00 ден

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

12.8mm

Агол на отворање

95° – 165°

Дебелина на вратата

15 – 24mm

Материјал

челик

Функција на меко затворање

интегрирана

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

12.8mm

Агол на отворање

95° – 165°

Дебелина на вратата

15 – 24mm

Материјал

челик

Функција на меко затворање

интегрирана

Инсталација

монтажа со клик