Компакт плочи

Пиетра 5156

38.500,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
ASD
Дебелина

12mm

Димензија

4200/1400 mm

Additional information

Дебелина

Димензија