• magnolia Ultra mat surface
  • 2507 magnolia – kaindl2

1 / 3

Zoom In

  • magnolia Ultra mat surface
  • 2507 magnolia – kaindl2

Медијапан Мат

Магнолија 2507 NM

7.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензии

2800 x 2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

23/0.8

Additional information

Димензии

Дебелина

Кант Трака