Функционален ОковОков

Лизгачка оклагија 250-450мм

122,0 ден159,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Siso
Должина на лизгачите

250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 450mm

Additional information

Должина на лизгачите

, , , ,