• csm_32360_Eiche-Castell_42364_Beton-Sand_Raumaufnahme_RGB_d72b8123e6

1 / 2

Zoom In

  • csm_32360_Eiche-Castell_42364_Beton-Sand_Raumaufnahme_RGB_d72b8123e6

Кујнски Работни Плочи и Ѕидни облоги

Даб Кастел 32360

420,0 ден10.500,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Кант Трака

43/0.8

view all details

Additional information

Кант Трака