Кујнски Работни Плочи и Ѕидни облоги

Бреза Луна Y611 FS45

7.000,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Димензија

4100/600/38 mm

Кант Трака

43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака