• 42364

1 / 2

Zoom In

  • 42364

Кујнски Работни Плочи и Ѕидни облоги

Бетон песок 42364 DP

420,0 ден10.500,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Кант Трака

43/0.8

view all details

Additional information

Кант Трака