• 3771-salon
 • 3771-2-salon
 • LCSOCaEpjk1658999142170-mobile3X
 • 3771-slika
 • 6zHHXAovOD1669293560009-mobile1X
 • xa9tLOUSXM1649688067581

1 / 7

Zoom In

 • 3771-salon
 • 3771-2-salon
 • LCSOCaEpjk1658999142170-mobile3X
 • 3771-slika
 • 6zHHXAovOD1669293560009-mobile1X
 • xa9tLOUSXM1649688067581

Ѕидни профилиМедијапан

Ѕиден профил 3771

720,0 ден1.050,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
AGT
Дебелина

18mm

Димензија

2800/121 mm, преклоп 10mm

Боја

Бела мат 734, Венге 246, Ендгреин светол даб 397, Зелена 735, Ново сива 729, Пацифик 3029, Сива бура (антрацит) 726, Сиена 737, Тексас даб 3037, Тик 248, Црна мат 723

НОВО