• worktop_fs45

1 / 2

Zoom In

  • worktop_fs45

Кујнски Работни Плочи и Ѕидни облоги

Светла Бреза Y697 FS45

290,0 ден17.060,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Falco
Кант Трака

43/0.8

view all details

Additional information

Кант Трака