• fs26__nemes_fa
  • Y642 Falco 03_ Dakota Oak (1) (3) iverka

1 / 3

Zoom In

  • fs26__nemes_fa
  • Y642 Falco 03_ Dakota Oak (1) (3) iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Дакота даб Y642 FS26

4.550,0 ден6.650,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Falco
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , ,