Дрвени Декори

Црн Фреја даб Y631 FS26

3.050,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 22/2, 29/0.5, 29/2

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, , , ,