• FS22
  • Y620 Falco 04_ Colorado Pine + Arctic Pine (3) iverka

1 / 3

Zoom In

  • FS22
  • Y620 Falco 04_ Colorado Pine + Arctic Pine (3) iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Колорадо бор Y620 FS22

3,050.00 ден 2,750.00 ден

Brand:
Falco
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2, 44/2

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

, ,