• 1030.0106x (1)

1 / 2

Zoom In

  • 1030.0106x (1)

Рачки

Тrento

165,0 ден260,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Материјал

метал

Завршна обработка

инокс, хром сјај

Димензии

32 mm, 96 mm

Additional information

Материјал

Завршна обработка

,

Димензии

,