• csm_BS_3c155126a6 (1)
  • csm_27175_BS_Raumaufnahme_171aba8da0

1 / 3

Zoom In

  • csm_BS_3c155126a6 (1)
  • csm_27175_BS_Raumaufnahme_171aba8da0

Уни ДекориОплеменета Иверка

Тиркиз 27175 BS

3,750 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака