• FS15
  • Falco temno sina Y213 iverka

1 / 3

Zoom In

  • FS15
  • Falco temno sina Y213 iverka

Уни ДекориОплеменета Иверка

Темно Сина Y213 FS15

3,650.00 ден

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,