• csm_BS_3c155126a6 (1)
  • 28984 iverka

1 / 3

Zoom In

  • csm_BS_3c155126a6 (1)
  • 28984 iverka

Уни ДекориОплеменета Иверка

Темно марино сина 28984 BS

2,750.00 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 23/2, 22/0.5

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,