• FS24

1 / 2

Zoom In

  • FS24

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Темна Бука Y401 FS24

2,650.00 ден

Brand:
Falco
Дебелина

16mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,