• taupe gallery img
  • SU

1 / 3

Zoom In

  • taupe gallery img
  • SU

Уни ДекориОплеменета Иверка

Какао 27166 SU

3,350 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

16mm

Кант Трака

22/1, 22/2

OUTLET

Additional information

Дебелина

Кант Трака

,