• 7+
  • 7-

1 / 3

Zoom In

  • 7+
  • 7-

ЧеликСадопери

SR MINI

4,550.00 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

765/480 mm

Димензија на корито

385/150 mm

Минимален Кабинет

45 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав