• 8+

1 / 2

Zoom In

  • 8+

Нерѓосувачки челикСадопери

SPACE PLUS 1B

5.900,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

610/480 mm

Димензија на корито

500/400/210mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка