• csm_34038_AT_Raumaufnahme_86bdf48e89
  • csm_AT_6d77846483

1 / 3

Zoom In

  • csm_34038_AT_Raumaufnahme_86bdf48e89
  • csm_AT_6d77846483

Кујнски Работни Плочи и Ѕидни облоги

Сонома Даб 34038 AT

6.950,0 ден7.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

4100/600/38 mm

Кант Трака

43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака