• csm_K4338_AT_28294_Raumaufnahme_fd2800c54d iverka
  • csm_AT_6d77846483

1 / 3

Zoom In

  • csm_K4338_AT_28294_Raumaufnahme_fd2800c54d iverka
  • csm_AT_6d77846483

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Смрека Бартоло K4338 AT

3,250 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1, 29/1, 44/1

view all details

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,