Шарки и додатоци

SlideOn подлошка за шарка со шрафење

12,0 ден16,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Растојание на дупки

32mm

Материјал

челик

Монтажа

со шрафење

Длабочина

0 mm, 1.5 mm, 3 mm, 5 mm

Additional information

Растојание на дупки

Материјал

Монтажа

Длабочина

, , ,