• b_ARCITECH-Hettich-Italia-289291-reld75cc3f2
 • csm_Hettich-Produkte-Schubkasten-ArciTech-0001-810-700_eadc56dc52
 • b_ARCITECH-Hettich-Italia-289291-reld79109f9
 • ee64e3676e2bf711d5b855a99ed04c84

1 / 5

Zoom In

 • b_ARCITECH-Hettich-Italia-289291-reld75cc3f2
 • csm_Hettich-Produkte-Schubkasten-ArciTech-0001-810-700_eadc56dc52
 • b_ARCITECH-Hettich-Italia-289291-reld79109f9
 • ee64e3676e2bf711d5b855a99ed04c84

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Систем за фиоки ArchiTech

2,340.00 ден3,240.00 ден

Сет за систем фиока кој вклучува Actro лизгачи со целосно извлекување и меко затворање, сет страници, оков за спојување и украсни капачиња.

 • Карактеристики: 
 • Можност за додатна функција за Push to Open (1880ден.)
 • Можност за внатрешна организација
 • Можност за поставување двојна цевка за надградба  
read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал, прашкасто фарбан челик

Капацитет на складирање

40 kg

Достапни бои

бела, шампањ

view all details

Additional information

Материјал

,

Капацитет на складирање

Достапни бои

,