• picto_110_einl_shop

1 / 2

Zoom In

  • picto_110_einl_shop

Шарки и додатоциОков

Sensys Push to Open колено шарка

259,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

11.6mm

Агол на отварање

110°

Дебелина на вратата

15-25mm

Материјал

челик

Функција на меко затворање

дополнителна

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Дебелина на вратата

Материјал

Функција на меко затворање

Инсталација