Шарки и додатоци

Sensys права шарка наменета за тенки врати

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

7.8mm

Агол на отварање

95° – 165°

Дебелина на вратата

10 – 16mm

Материјал

челик

Функција на меко затворање

интегрирана

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Дебелина на вратата

Материјал

Функција на меко затворање

Инсталација