• 30434_34139_RV_pl
  • RV
  • Produktfotografie

1 / 4

Zoom In

  • 30434_34139_RV_pl
  • RV
  • Produktfotografie

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Сан Ремо песок 34139 RV

6,380 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,