• 30444_34141_RV_pl-550×744
  • 33491_34141_RV_pl
  • 33435_R01731_34141_jpg
  • RV

1 / 5

Zoom In

  • 30444_34141_RV_pl-550×744
  • 33491_34141_RV_pl
  • 33435_R01731_34141_jpg
  • RV

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Сан Ремо бронза 34141 RV

4,750.00 ден 3,950.00 ден

Brand:
Kaindl
Дебелина

16mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, , ,