ГалантеријаОков

Розетна за кабли пластична

26,0 ден50,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Siso
Состав

Пластика

Димензија

Ф80

Боја

Сребрена, Црна, Бела

Additional information

Состав

Димензија

Боја

, ,