• AW
  • csm_2016-08-23_Referenz_K4329_Elsbethen_19_82c6d4505f iverka

1 / 3

Zoom In

  • AW
  • csm_2016-08-23_Referenz_K4329_Elsbethen_19_82c6d4505f iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Робиниа Батистра K4329 AW

3.950,0 ден4.700,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

view all details

OUTLET

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , ,